Ledare

Grundare och ledare för PopKids är Caroline Een. Caroline är utbildad sångpedagog vid musikhögskolan i Piteå och driver sedan 2007 Vocal Devotion, som erbjuder sång och röstcoachning till både privatpersoner och företag. 

Caroline är född 1982 och växte upp i Stockholms skärgård, på Värmdö. Under studierna på musikhögskolan bodde hon i Piteå men bor sedan 2009 i Nacka. Caroline har stor erfarenhet av att arbeta med barn och musik och är positiv, företagsam och engagerad.

”Jag får ofta idéer om saker jag vill genomföra och jag är övertygad om att då man har en tydlig målsättning så kan man helt klart ro hem sitt projekt! Jag älskar att sjunga och leda barnkör vet hur viktigt det är att få uttrycka sig via musiken redan som barn. Därför skapade jag barnkören PopKids, en möjlighet för barn att sjunga, dansa och ha roligt tillsammans… PopKids barnkör är verkligen jätteroligt för både mig och alla barnen!” Caroline Een.

 

Emma Eriksson är utbildad sångpedagog vid musikhögskolan i Örebro och har arbetat sedan 2010 på Vocal Devotion, som erbjuder sång och röstcoachning till både privatpersoner och företag. 

Emma är född 1985 och växte upp i Örebro. Där har hon varit med och startat upp gospelkören Be Blessed och har stor erfarenhet av kör- och sångundervisning till barn och vuxna. Sedan 2009 bor Emma i Stockholm och har varit en av ledarna i VasaGospel och sjunger även i kören By Grace.

”Jag älskar vad sång och musik kan göra med människor! Det är coolt hur vi kan komma från olika sammanhang och helt plötsligt få så mycket gemensamt bara genom att sjunga tillsammans. PopKids är en sådan barnkör där vi alla kan delta på lika villkor! Det är en stor förmån för mig som ledare att få sjunga och tillsammans med barnkören skapa musik. I PopKids är alla välkomna, och vi har verkligen hur kul som helst. Jag får så mycket energi av alla denna sångglädje! ” Emma Eriksson

 

 


Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Telefon: 073-986 12 82

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

PopKids

PopKids grundades i Piteå 2008 och blev snabbt en succé! När verksamheten flyttade till Stockholm 2009 blev det ett naturligt steg att etablera PopKids på Värmdö eftersom Caroline (verksamhetschef) växt upp på Värmdö.

Svenska Sång & Röstinstitutet

År 2007 grundades Svenska Sång & Röstinstitutet av Caroline Törnberg. Varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: Vocal Devotion, PopKids och Soulsingers.