Värmdö 6-9 år

 

Måndagar kl. 17.15-18.00

I PopKids 6-9 år sjunger vi aktuella hits med texter som passar lite bättre för just barn…Vi börjar passet med att samlas i en ring på golvet för att välkomna alla. Därefter ser vi till att värma upp kropp och röst ordentligt, med olika lekar och övningar. Eftersom barnen i denna grupp är lite yngre så har vi valt att arbeta med rösten på ett väldigt skonsamt och lekfullt sätt. Efter uppvärmningen fyller vi passet med massa bra hits!

Låtarna som vi sjunger är specialskrivna till PopKids för att passa målgruppen som bra som möjligt. Vi använder oss av moderna hits av t.ex. ”One Direction”, ”Avicii”, ”Loreen” eller ”Lady Ga Ga” och skriver sedan om texterna så att de stämmer bättre överens med barnens vardag. Självklart justerar vi även tempo och tonarter vid behov.

Tillsammans med dessa sköna hits övar vi in snygga rörelser så att vi kan dansa till låtarna på ett coolt sätt. I våra snabbaste poplåtar kanske det passar med livliga rörelser… och till nästa låt som är en ballad rör vi oss lite mer stillsamt.

För oss i PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och få uttrycka sig och just därför låter vi helt strålande bra…

Pris

1 500 kr / termin

Plats

Skärgårdskyrkan, Skärgårdsvägen 252 – Hemmesta

Vårterminen 2018

Måndag 29 januari
Måndag 5 februari
Måndag 12 februari
Måndag 19 februari
Måndag 26 februari
Måndag 5 mars inställt p.g.a. annan verksamhet i lokalen
Måndag 12 mars
Måndag 19 mars
Måndag 26 mars
Måndag 2 april inställt p.g.a. påsklov
Måndag 9 april
Måndag 16 april konsert kl. 18.00 (samling kl. 17.45)

 

Boka här

Vill du vara med? Vi har platser kvar i vårens grupper så maila oss på info@popkids.se om du tycker bokningen känns krånglig så hjälper vi till med bokning!

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Telefon: 073-986 12 82

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

PopKids

PopKids grundades i Piteå 2008 och blev snabbt en succé! När verksamheten flyttade till Stockholm 2009 blev det ett naturligt steg att etablera PopKids på Värmdö eftersom Caroline (verksamhetschef) växt upp på Värmdö.

Svenska Sång & Röstinstitutet

År 2007 grundades Svenska Sång & Röstinstitutet av Caroline Törnberg. Varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: Vocal Devotion, PopKids och Soulsingers.