St Eriksplan 6-9 år

pop_6_9

Onsdagar kl. 17.00-17.45
Torsdagar kl. 16.45-17.30
Torsdagar kl. 17.30-18.15

I PopKids 6-9 år sjunger vi aktuella hits med texter som passar lite bättre för just barn…Vi börjar passet med att samlas i en ring på golvet för att välkomna alla. Därefter ser vi till att värma upp kropp och röst ordentligt, med olika lekar och övningar. Eftersom barnen i denna grupp är lite yngre så har vi valt att arbeta med rösten på ett väldigt skonsamt och lekfullt sätt. Efter uppvärmningen fyller vi passet med massa bra hits!

Låtarna som vi sjunger är specialskrivna till PopKids för att passa målgruppen som bra som möjligt. Vi använder oss av moderna hits av t.ex. ”Markus & Martinus”, ”One Direction”, ”Avicii”, ”Loreen” eller ”Lady Ga Ga” m. fl och skriver sedan om texterna så att de stämmer bättre överens med barnens vardag. Självklart justerar vi även tempo och tonarter vid behov.

Tillsammans med dessa sköna hits övar vi in snygga rörelser så att vi kan dansa till låtarna på ett coolt sätt. I våra snabbaste poplåtar kanske det passar med livliga rörelser… och till nästa låt som är en ballad rör vi oss lite mer stillsamt.

För oss i barnkören PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och få uttrycka sig och just därför har vi inget antagningsprov eller krav på tidigare sångvana.

Pris

1 400 kr/termin betalas via faktura som skickas via e-post.

Plats

Vocal Devotion, Tomtebogatan 39 vid St Eriksplan

Höstterminen 2017

Onsdag 6 september / torsdag 7 september
Onsdag 13 september / torsdag 14 september
Onsdag 20 september / torsdag 21 september
Onsdag 27 september /  torsdag 28 september
Onsdag 4 oktober / torsdag 5 oktober
Onsdag 11 oktober/ torsdag  12 oktober
Onsdag 18 oktober / torsdag 19 oktober
Onsdag 25 oktober / torsdag 26 oktober
Onsdag 1 november / torsdag 2 november INSTÄLLT p.g.a. höstlov
Onsdag 8 november / torsdag 9 november
Onsdag 15 november / torsdag 16 november
Onsdag 22 november/ torsdag 23 november
Fredag 24 november avslutning med kortare konsert!

Avslutning

På vårt sista tillfälle för terminen får de som vill vara med och uppträda för familjen. Tid och plats för konserten återkommer vi med inom kort!

Vill du vara med?

Vi tycker att det vore superkul om just du ville vara med och sjunga i vår barnkör! Anmälan är bindande och den gör du snabbt och enkelt via vår onlinebokning. Har du varit hos oss tidigare går det bra att använda dina vanliga inloggningsuppgifter.

Boka här

 

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Telefon: 073-986 12 82

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

PopKids

PopKids grundades i Piteå 2008 och blev snabbt en succé! När verksamheten flyttade till Stockholm 2009 blev det ett naturligt steg att etablera PopKids på Värmdö eftersom Caroline (verksamhetschef) växt upp på Värmdö.

Svenska Sång & Röstinstitutet

År 2007 grundades Svenska Sång & Röstinstitutet av Caroline Törnberg. Varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: Vocal Devotion, PopKids och Soulsingers.