St Eriksplan 9-11 år

Onsdagar kl. 17.45-18.30

I PopKids 9-11 år sjunger vi aktuella hits med texter som passar lite bättre för barn… Eftersom barnen i denna grupp är lite äldre så sjunger vi en hel del låtar på engelska. Vi börjar passet med att samlas i en ring på golvet för att välkomna alla, samt att kolla av hur alla mår. Därefter ser vi till att värma upp kropp och röst ordentligt, med olika övningar för både kropp och röst. I PopKids 9-11 år jobbar vi med röstteknik och kroppskontroll på ett lite mer medvetet sätt än i de yngre grupperna.

Efter uppvärmningen fyller vi passet med massa bra hits! På många av låtarna som vi sjunger är texterna specialskrivna till PopKids för att passa målgruppen som bra som möjligt. Andra hits sjunger vi precis som de är… Vi använder oss av modern musik av t.ex. ”Markus & Martinus”, ”One Direction”, ”Avicii”, ”Loreen” eller ”Lady Ga Ga” m. fl

Tillsammans med detta övar vi in snygga koreografier så att vi kan dansa till låtarna på ett coolt sätt. I våra snabbaste poplåtar kanske det passar med en livlig dans.. och till nästa låt som är en ballad rör vi oss mer stillsamt.

För oss i PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och få uttrycka sig och just därför har vi inget antagningsprov eller krav på tidigare sångvana.

Pris

1500kr/termin

Plats

Vocal Devotion, Tomtebogatan 39 vid St Eriksplan

Höstterminen 2017

Onsdag 8 november
Onsdag 15 november
Onsdag 22 november
Fredag 24 november kortare konsert i vår lounge
Onsdag 29 november (extra tillfälle)

Vårterminen 2018

onsdag 14 mars
onsdag 21 mars
onsdag 28 mars
onsdag 4 april inställt p.g.a. påsklov
onsdag 11 april
onsdag 18 april
onsdag 25 april
onsdag 2 maj
onsdag 9 maj
onsdag 16 maj
onsdag 23 maj

Avslutning

På vårt sista tillfälle för terminen får de som vill vara med och uppträda för familjen. Tid och plats för konserten återkommer vi med inom kort!

Vill du vara med?

Vi tycker att det vore superkul om just du ville vara med och sjunga i vår barnkör! Anmälan är bindande och den gör du snabbt och enkelt via vår onlinebokning. Har du varit hos oss tidigare går det bra att använda dina vanliga inloggningsuppgifter.

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Telefon: 073-986 12 82

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

PopKids

PopKids grundades i Piteå 2008 och blev snabbt en succé! När verksamheten flyttade till Stockholm 2009 blev det ett naturligt steg att etablera PopKids på Värmdö eftersom Caroline (verksamhetschef) växt upp på Värmdö.

Svenska Sång & Röstinstitutet

År 2007 grundades Svenska Sång & Röstinstitutet av Caroline Törnberg. Varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: Vocal Devotion, PopKids och Soulsingers.