PopKids

PopKids är en superhäftig barnkör för alla barn i Stockholm och på Värmdö. Vi sjunger, dansar och busar tillsammans… och vi är helt enkelt den coolaste barnkören!

barnkör Stockholm

Barnkören PopKids skapades i Piteå av sångpedagogen Caroline Törnberg 2008, med visionen om att få barn att sjunga och dansa till moderna hits men med mer anpassat innehåll. Roligast är ju att sjunga de låtar som redan går på radio och melodifestival m.m. men det är tyvärr inte alltid så ”vettiga” texter i dessa hits. Därför skriver vi om texter till svenska, med ett innehåll mer anpassat efter de som faktiskt skall sjunga den. En del låtar handlar om godis och vänskap medan andra texter handlar om snälla spöken eller kärlek…

Eftersom barnkören PopKids är så häftig och bra så händer det även att vi får en del spelningar i gallerior, mässor, skivinspelningar, reklamjobb och TV-inspelningar m.m. Vi har bland annat varit med i SVT’s barnprogram ”Den flygande mattan” (2010 och 2011) samt medverkat på Melody Club’s senaste skiva ”Human Harbour” (2011).

För oss i barnkören PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och få uttrycka sig och just därför låter vi helt strålande bra… Kom gärna och testa vår barnkör om du vill!

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

PopKids

PopKids grundades i Piteå 2008 och blev snabbt en succé! När verksamheten flyttade till Stockholm 2009 blev det ett naturligt steg att etablera PopKids på Värmdö eftersom Caroline (verksamhetschef) växt upp på Värmdö.

Svenska Sång & Röstinstitutet

År 2007 grundades Svenska Sång & Röstinstitutet av Caroline Een. Varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: Vocal Devotion, PopKids och Soulsingers.