St Eriksplan 6-8 år

Onsdagar kl. 17.00-17.45
Torsdagar kl. 17.00-17.45

I PopKids 6-8 år sjunger vi aktuella hits med texter som passar lite bättre för just barn…Vi börjar passet med att samlas i en ring på golvet för att välkomna alla. Därefter ser vi till att värma upp kropp och röst ordentligt, med olika lekar och övningar. Eftersom barnen i denna grupp är lite yngre så har vi valt att arbeta med rösten på ett väldigt skonsamt och lekfullt sätt. Efter uppvärmningen fyller vi passet med massa bra hits!

Låtarna som vi sjunger är specialskrivna till PopKids för att passa målgruppen som bra som möjligt. Vi använder oss av moderna hits av t.ex. ”Markus & Martinus”, ”One Direction”, ”Avicii”, ”Loreen” ”Kamferdrops”  ”Coldplay” eller ”Lady Ga Ga” m. fl och skriver sedan om texterna så att de stämmer bättre överens med barnens vardag. Självklart justerar vi även tempo och tonarter vid behov.

Tillsammans med dessa sköna hits övar vi in snygga rörelser så att vi kan dansa till låtarna på ett coolt sätt. I våra snabbaste poplåtar kanske det passar med livliga rörelser… och till nästa låt som är en ballad rör vi oss lite mer stillsamt.

För oss i barnkören PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och få uttrycka sig och just därför har vi inget antagningsprov eller krav på tidigare sångvana.

Pris

1 500 kr/termin betalas via faktura som skickas via e-post.

Plats

Vocal Devotion, Tomtebogatan 39 vid St Eriksplan.

Våren 2020

Onsdagar

Onsdag 4/3
Onsdag 11/3
Onsdag 18/3 inställd p.g.a. Corona
Onsdag 25/3 inställt p.g.a. Corona
Onsdag 1/4 inställt p.g.a. turné
Onsdag 8/4 inställt p.g.a. påsklov
Onsdag 15/4
Onsdag 22/4
Onsdag 29/4
Onsdag 6/5
Onsdag 13/5
Onsdag 20/5
Onsdag 27/5 extra insatt tillfälle
Onsdag 3/6 extra insatt tillfälle

Torsdagar

Torsdag 6/2
Torsdag 13/2
Torsdag 20/2
Torsdag 27/2 inställt p.g.a. sportlov
Torsdag 5/3
Torsdag 12/3
Torsdag 19/3 inställt p.g.a. Corona
Torsdag 26/3 inställt p.g.a. Corona
Torsdag 2/4 inställt p.g.a. Corona
Torsdag 9/4 inställt p.g.a. påsklov
Torsdag 16/4
Torsdag 23/4
Torsdag 30/4 extra insatt tillfälle
Torsdag 7/5 extra insatt tillfälle
Torsdag 14/5 extra insatt tillfälle

Avslutning

Mot slutet av terminen får de som vill vara med och uppträda för familjen. Vi samlas då vanlig tid i körrummet och bjuder in alla föräldrar och syskon till en liten kortare uppvisning av de låtar vi arbetat med under terminen.

Vill du vara med?

Vi tycker att det vore superkul om just du ville vara med och sjunga i vår barnkör! Anmälan är bindande och den gör du snabbt och enkelt via vår onlinebokning. Har du varit hos oss tidigare går det bra att använda dina vanliga inloggningsuppgifter.

Boka här

 

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

PopKids

PopKids grundades i Piteå 2008 och blev snabbt en succé! När verksamheten flyttade till Stockholm 2009 blev det ett naturligt steg att etablera PopKids på Värmdö eftersom Caroline (verksamhetschef) växt upp på Värmdö.

Svenska Sång & Röstinstitutet

År 2007 grundades Svenska Sång & Röstinstitutet av Caroline Een. Varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: Vocal Devotion, PopKids och Soulsingers.