Värmdö 5-6 år

Tisdagar kl. 16.45-17.15

I PopKids 5-6 år sjunger vi enklare hits från radio och TV men oftast med texter som passar lite bättre för just barn…Vi börjar passet med att samlas i en ring på golvet för att välkomna alla. Därefter ser vi till att värma upp kropp och röst, med olika lekar och övningar. Eftersom barnen i denna grupp är våra yngsta så har vi valt att arbeta med rösten på ett väldigt skonsamt och lekfullt sätt. Efter en kortare uppvärmning fyller vi passet med massa bra hits!

Låtarna som vi sjunger är specialskrivna till PopKids för att passa målgruppen som bra som möjligt. Vi använder oss av moderna hits från t.ex. melodifestivalen, ”One Direction”, ”Avicii”, ”Loreen” eller ”Samir och Viktor” och skriver sedan om texterna så att de stämmer bättre överens med barnens vardag. Självklart justerar vi även tempo och tonarter vid behov. Vissa låtar sjunger vi med orginaltext.

Tillsammans med dessa sköna hits övar vi in roliga rörelser så att vi kan dansa till låtarna på ett coolt sätt. I våra snabbaste poplåtar kanske det passar med livliga rörelser… och till nästa låt som är en ballad rör vi oss lite mer stillsamt.

För oss i PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och få uttrycka sig och just därför låter vi helt strålande bra…

Pris

1 300 kr / termin

Plats

Värmdö Bygdegård – Hemmesta

Vårterminen 2020

Tisdag 4/2
Tisdag 11/2 inställt p.g.a. ej tillgänglig lokal
Tisdag 18/2
Tisdag 25/2 inställt p.g.a. sportlov
Tisdag 3/3
Tisdag 10/3
Tisdag 17/3 inställt p.g.a. Coronaviruset
Tisdag 24/3 inställt p.g.a. Coronaviruset
Tisdag 31/3 inställt p.g.a. Coronaviruset
Tisdag 7/4 inställt p.g.a. påsklov
Tisdag 14/4
Tisdag 21/4
Tisdag 28/4
Tisdag 5/5 extra insatt tillfälle
Tisdag 12/5 extra insatt tillfälle
Tisdag 19/5 extra insatt tillfälle

Avslutning

Mot slutet av terminen får de som vill vara med och uppträda för familjen. Vi samlas då vanlig tid i körrummet och bjuder in alla föräldrar och syskon till en liten kortare uppvisning av de låtar vi arbetat med under terminen.

Vill du vara med?

Vi tycker att det vore superkul om just du ville vara med och sjunga i vår barnkör! Anmälan är bindande och den gör du snabbt och enkelt via vår onlinebokning. Har du varit hos oss tidigare går det bra att använda dina vanliga inloggningsuppgifter.

Boka här

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

PopKids

PopKids grundades i Piteå 2008 och blev snabbt en succé! När verksamheten flyttade till Stockholm 2009 blev det ett naturligt steg att etablera PopKids på Värmdö eftersom Caroline (verksamhetschef) växt upp på Värmdö.

Svenska Sång & Röstinstitutet

År 2007 grundades Svenska Sång & Röstinstitutet av Caroline Een. Varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: Vocal Devotion, PopKids och Soulsingers.