PopKids 7-8 år

I PopKids 7-8 år sjunger vi aktuella hits med texter som passar lite bättre för just barn…Vi börjar passet med att samlas i en ring på golvet för att välkomna alla. Därefter ser vi till att värma upp kropp och röst ordentligt, med olika lekar och övningar. Eftersom barnen i denna grupp är lite yngre så har vi valt att arbeta med rösten på ett skonsamt och lekfullt sätt. Efter uppvärmningen fyller vi passet med massa bra och moderna hits!

Vår musik

Låtarna som vi sjunger är specialskrivna till PopKids för att passa målgruppen som bra som möjligt. Vi använder oss av moderna hits som ligger på toplistorna just nu och skriver sedan om texterna så att de stämmer bättre överens med barnens vardag. Tillsammans med dessa sköna hits övar vi in snygga rörelser så att vi kan dansa till låtarna på ett coolt sätt. För oss i PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och att få uttrycka sig och du behöver ingen tidigare erfarenhet. Alla är välkomna att vara med!

St ERIKSPLAN

Vocal Devotion
Tomtebogatan 39, St Eriksplan

Tid

Onsdagar kl. 18.00-18.45
Torsdagar kl. 17.00-17.45

Antal tillfällen

5 ggr/ 10 ggr

Aktuella datum

 Aktuella datum denna grupp hittar du här.

Pris

1 000 kr / 5 ggr
1 600 kr / 10 ggr

VÄRMDÖ

Värmdö Bygdegård
Skärgårdsvägen 291, Värmdö

Tid

Tisdagar kl. 17.15-18.00

Antal tillfällen

5 ggr / 10 ggr

Aktuella datum

Aktuella datum denna grupp hittar du här.

Pris

1 000 kr / 5 ggr
1 600 kr / 10 ggr

Vill du vara med?

Vi tycker att det vore superkul om just du ville vara med och sjunga i vår barnkör!  Anmälan gör du snabbt och enkelt via vår onlinebokning. Har du varit hos oss tidigare går det bra att använda dina vanliga inloggningsuppgifter. Fyll gärna i formuläret nedan om du funderar på något eller vill ha hjälp att boka plats!

14 + 8 =