Skicka oss ett mail!

Har du en fråga eller en kanske ett önskemål, får du gärna maila oss. Vi tycker om att vara i kontakt med både nya och befintliga sångare så tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook och Instagram. Där får du sköna tips på kurser vi erbjuder, roliga bilder från vår verksamhet eller bara tips på bra låtar.

 

 

Om oss

PopKids är en del av verksamheten i Vocal Devotion.

St Erikplan:
Vocal Devotion
Tomtebogatan 39
118 38 Stockholm
T-bana St Eriksplan

Värmdö
Värmdö Bygdegård
Skärgårdsvägen 291
139 33 Värmdö

www.popkids.se

PopKids på din skola?

  Vi älskar att starta upp nya grupper och tar tacksamt emot tips på orter/skolor som vi kan kontakta! Vill du ha PopKids på just din skola?
Hör gärna av dig till oss med hjälp av formuläret nedan eller klicka på knappen för att maila oss!

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på våra allra vanligaste frågor. Hittar du inte svaret på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss genom formuläret ovan.

Är det ok att komma och testa en gång?

Vi vet att det kan kännas osäkert att anmäla sitt barn till något nytt och har full förståelse för om ni önskar prova en gång innan ni bestämmer er. Därför erbjuder vi (i mån av plats) kostandsfri prova-på första tillfället varje termin. Vill ni däremot säkra en plats hela terminen går det bra att boka direkt via vårt bokningssystem online.

Hur kan vi öva hemma?

Ni hittar alla våra hits på vår hemsida högst upp i meny ”Våra hits”. För att kunna logga in där behövs ett lösenord som du får när du bokat en plats. Och ja… föräldrar får också skråla till låtarna där hemma!

Blir det någon uppvisning?

JA! Vi tycker det är SÅ kul att få visa upp alla hits vi jobbat med. Uppvisningarna är självfallet helt frivilliga att medverka på.

När börjar nästa termin?

Så snart vi släpper platserna till nästa termin hittar du dessa datum på vår hemsida under ”aktuella datum”.

Hur betalar vi?

Betalning sker online direkt vid bokning.

Får vi föräldrar vara med?

Vi strävar efter att alltid lämna våra föräldrar utanför. Det brukar oftast bli bäst så, men är självklart lyhörda för speciella situationer som kan kräva andra lösningar.