Barnkör PopKids

 

PopKids är en härlig barnkör för alla barn som älskar modern popmusik! Vi finns både i centrala Stockholm och på Värmdö. I PopKids sjunger, dansar och busar vi tillsammans… och frågar du oss, så är vi helt enkelt den coolaste barnkören!

Om oss

Barnkören PopKids skapades i Piteå av sångpedagogen Caroline Törnberg 2008, med visionen om att få barn att sjunga och dansa till moderna hits men med mer anpassat innehåll. Roligast är ju att sjunga de låtar som redan går på radio och melodifestival m.m. men det är tyvärr inte alltid så ”vettiga” texter i dessa hits. Därför skriver vi om texter till svenska, med ett innehåll mer anpassat efter de som faktiskt skall sjunga den. En del låtar handlar om godis och vänskap medan andra texter handlar om snälla spöken eller kärlek…

Vi vill synas och höras

Eftersom barnkören PopKids är så häftig och bra så händer det även att vi får en del spelningar i gallerior, mässor, skivinspelningar, reklamjobb och TV-inspelningar m.m. Vi har bland annat varit med i SVT’s barnprogram ”Den flygande mattan” , på TV 4 med Hasse Alfredsson, samt medverkat på flera reklamfilmer och skivinspelningar som t e.x. Melody Club’s skiva ”Human Harbour”. Vet du någon produktion som behöver en barnkör, tveka inte att tipsa om oss!

Vårt motto

I barnkören PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och få uttrycka sig och just därför låter vi helt strålande bra… Kom gärna och testa vår barnkör om du vill! Vi tillämpar inga antagningsprov eller liknande, vi vill ju att ALLA ska få vara med! Blir du nyfiken på musiken vi sjunger just nu så hittar du ett axplock under ”våra hits” i menyn.