PopKids 9-12 år

PopKids 9-12 år sjunger vi moderna hits som just nu ligger på topplistorna. Eftersom barnen i denna grupp är lite äldre så sjunger vi en hel del låtar på engelska. Vi ser till att värma upp kropp och röst ordentligt, med olika övningar för både kropp och röst. I PopKids 9-12 år jobbar vi med röstteknik och kroppskontroll på ett lite mer medvetet sätt än i de yngre grupperna.

Vår musik

Efter uppvärmningen fyller vi passet med massa bra hits! Vi använder oss av modern musik och låter barnen vara delaktiga i valet av låtar. Under passen övar vi in snygga koreografier så att vi kan dansa till låtarna på ett coolt sätt. Oftast är det barnen själva som skapar koreografierna.

För oss i PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och få uttrycka sig och just därför har vi inget antagningsprov eller krav på tidigare sångvana.

St ERIKSPLAN

Vocal Devotion
Tomtebogatan 39, St Eriksplan

Tid

Torsdagar kl. 18.00-18.45

Antal tillfällen

5 ggr / 10 ggr

Aktuella datum

 Aktuella datum denna grupp hittar du här.

Pris

1 000 kr / 5 ggr
1 600 kr / 10 ggr

VÄRMDÖ

Värmdö Bygdegård
Skärgårdsvägen 291, Värmdö

Tid

Tisdagar kl. 18.00-18.45

Antal tillfällen

5 ggr / 10 ggr

Datum

Aktuella datum denna grupp hittar du här.

Pris

1 000 kr / 5 ggr
1 600 kr / 10 ggr

Vill ni vara med?

Vi tycker att det vore superkul om just du ville vara med och sjunga i vår barnkör!  Anmälan gör du snabbt och enkelt via vår onlinebokning. Har du varit hos oss tidigare går det bra att använda dina vanliga inloggningsuppgifter. Fyll gärna i formuläret nedan om du funderar på något eller vill ha hjälp att boka plats!

11 + 12 =