Popkör på fritids!

I PopKids på Lilla nacka skola ses vi på fritids och sjunger aktuella hits med texter som passar lite bättre för just barn. Vi börjar passet med att samlas i en ring på golvet för att välkomna alla. Därefter ser vi till att värma upp kropp och röst ordentligt, med olika lekar och övningar. Vi är måna om barnrösten och arbetar med rösten på ett skonsamt och lekfullt sätt. Efter uppvärmningen fyller vi passet med massa bra och moderna hits!

Vår musik

Vi använder oss av moderna hits som ligger på topplistorna just nu och skriver sedan om texterna så att de stämmer bättre överens med barnens vardag. Tillsammans med dessa sköna hits övar vi in snygga rörelser så att vi kan dansa till låtarna på ett coolt sätt.

För oss i PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och att få uttrycka sig och du behöver ingen tidigare erfarenhet. Alla är välkomna att vara med!

Popkör F-åk3

PopKids erbjuder elever i åk F-åk 3 popkör där deltagarna sjunger tillsammans och utvecklar sina röster i en trygg och tillåtande miljö. Vi sjunger moderna poplåtar med anpassade texter!

Tid

Onsdagar kl. 14.30-15.15

Datum

start onsdag 28 augusti 2024

Pris

1 600kr / 9 ggr

Egen sånggrupp

För våra äldre elever i åk 3 och åk 4 erbjuder vi sånglektioner med en utbildad sångpedagog i två mindre sånggrupper för upp till fyra personer där vi övar på sångteknik och även solosång för den som vill och vågar!

Tid

Grupp 1: Onsdagar kl. 15.15-15.45
Grupp 2: Onsdagar kl. 15.45-16.15

Datum

Start onsdag 28 augusti 2024

Pris

1 800kr / 5 ggr

Boka en plats i PopKids barnkör på Lilla Nacka.
Har terminen redan startat ber vi Er anmäla intresse via formuläret nedan.

Vill ni vara med?

Vi tycker att det vore superkul om just du ville vara med och sjunga i vår barnkör!  Anmälan gör du snabbt och enkelt via vår onlinebokning. Har terminen redan dragit igång så går det bra att anmäla via formuläret nedan. Fyll gärna i formuläret nedan om du funderar på något eller vill ha hjälp att boka plats!

13 + 4 =