Popkör på fritids!

I PopKids Hemmestaskolan ses vi på ”fritidstid” och sjunger aktuella hits med texter som passar lite bättre för just barn. Vi börjar passet med att samlas i en ring på golvet för att välkomna alla. Därefter ser vi till att värma upp kropp och röst ordentligt, med olika lekar och övningar. Eftersom barnen i denna grupp är lite yngre så har vi valt att arbeta med rösten på ett skonsamt och lekfullt sätt. Efter uppvärmningen fyller vi passet med massa bra och moderna hits!

Vår musik

Låtarna som vi sjunger är oftast specialskrivna till PopKids för att passa målgruppen som bra som möjligt. Vi använder oss av moderna hits som ligger på topplistorna just nu och skriver sedan om texterna så att de stämmer bättre överens med barnens vardag. Tillsammans med dessa sköna hits övar vi in snygga rörelser så att vi kan dansa till låtarna på ett coolt sätt.


För oss i PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och att få uttrycka sig och du behöver ingen tidigare erfarenhet. Alla är välkomna att vara med!

Åk 1

Vi övar i Musiksalen
på låg & mellanstadiet

Tid

Onsdagar kl. 14.45-15.15

Datum

start onsdag 17 januari

Pris

Kostnadsfritt för
Hemmestaskolans elever

Åk 2 & Åk 3

Vi övar i Musiksalen
på låg & mellanstadiet

Tid

Onsdagar kl. 15.20-16.00

Datum

Start onsdag 17 januari

Pris

Kostnadsfritt för
Hemmestaskolans elever

Boka en kostnadsfri plats i PopKids barnkör på Hemmestaskolan.
Har terminen redan startat ber vi Er anmäla intresse via formuläret nedan.

Vill ni vara med?

Vi tycker att det vore superkul om just du ville vara med och sjunga i vår barnkör!  Anmälan gör du snabbt och enkelt via vår onlinebokning. Har terminen redan dragit igång så går det bra att anmäla via formuläret nedan. Fyll gärna i formuläret nedan om du funderar på något eller vill ha hjälp att boka plats!

7 + 11 =