Sångläger på Värmdö!

Vi är så glada att få erbjuda ännu en vecka med vårt härliga sångläger DayCamp. Vi tycker att det ska bli SÅ kul att få sjunga och dansa med alla deltagare och hoppas att ni är lika laddade för det här som vi är! Självklart är det också lite nervöst och pirrigt, men det är väl så det skall kännas tänker vi! Vi vill önska er alla varmt välkomna till vår härliga vecka!

/Caroline & Tove

Sångläger 2023

Kom och var med och utveckla din sångröst i en hel vecka tillsammans med likasinnade ungdomar och utbildade sångpedagoger. Tillsammans lär vi oss mer om sångteknik, sjunger i stämmor, umgås, skapar koreografier och framförallt hänger med likasinnade.

Vill du också sjunga massor, skapa musik och spela in en nyskriven låt som vi publicerar på Spotify. Ja då är det här lägret  något för dig! Målet är att vi ska ha ruskigt roligt, uppleva skaparglädjen och sjunga, sjunga, sjunga!

Inga förkunskaper krävs.

 

Så här kan en dag
på daycamp se ut:

08.30-09.00 Ankomst
09.00 Samling, uppvärmning & genomgång av dagens aktiviteter.
10.00 Gemensam sång, mikrofonteknik och koreografi
11.00 Lunch & häng med kompisar
12.00 Körsång & solosång
14.00 Fikapaus
14.30 Gemensam sång & dans
15.00 Vi avslutar DayCamp för dagen

Lunch & mellanmål

Vi bjuder alla deltagare på lite olika mellanmål och lunch tar ni med egen. Det finns möjlighet att värma mat i micro men den är lite begränsad så ta gärna med mat som går att äta kall. Nötter är ej tillåtet p.g.a. allergier.

VÄRMDÖ

Värmdö Bygdegård
Skärgårdsvägen 291, Värmdö

Tid

Måndag – torsdag kl. 8.30 – 15.00
Fredag 8.30 – 14.00

Datum

12 – 16 juni

Pris

2 500kr

I priset ingår all gruppundervisning,
individuell coachning, mellanmål & fika.
Lunch tar du med dig själv.
Inga förkunskaper krävs.

Konsert fredag kl. 14.00

Vi avslutar lägret med en kortare konsert i Värmdö Bygdegård. Alla föräldrar och syskon är välkomna fredag kl.14.00 till dansbanan bakom bygdegården för att få lyssna till några av de hits vi jobbat med under veckan. Efter konserten avslutas lägret.

Vill du vara med?

Vi tycker att det vore superkul om just du ville vara med på vårt härliga läger!  Anmälan gör du snabbt och enkelt via vår onlinebokning. Har du varit hos oss tidigare går det bra att använda dina vanliga inloggningsuppgifter. Fyll gärna i formuläret nedan om du funderar på något eller vill ha hjälp att boka plats!

14 + 12 =

Tipsa oss!

Under lägrets gång kommer vi tillsammans skapa en Spotifylista fullproppad med bra musik. Den som vill får vara med och dela med sig av sin bästa låt just nu. Vi lyssnar på den och lägger sedan till den i vår lista. Har du tips på bra låtar redan nu så får du gärna skicka det till oss direkt! Kanske blir det just din sång vi övar på under årets DayCamp!

9 + 6 =