PopKör 13-15 år

PopKören 13-15 år sjunger vi moderna hits som ungdomarna själva är med och bestämmer. Oftast blir det låtar som ligger på topplistorna eller kända från TikTok. Eftersom deltagarna i denna grupp är lite äldre så sjunger vi en hel del låtar i mikrofon, så att alla som vill får öva att sjunga solo. Vi ser till att värma upp kropp och röst ordentligt, med olika övningar för både kropp och röst. I PopKören 13-15 år jobbar vi med röstteknik och kroppskontroll på ett mycket mer medvetet sätt än i de yngre grupperna.

Vår musik

I PopKören 13-15 år bestämmer deltagarna själva vilka låtar vi skall jobba med under terminen. Vi hjälper självklart till och ger förslag för att bredda deras repertoar men deras önskemål får mycket utrymme!

Eftersom många önskar låtar från TikTok och YouTube ser vi till att lägga mycket tid på att hålla oss uppdaterade. Det är så kul att lära in alla nya låtar!

St ERIKSPLAN

Vocal Devotion
Tomtebogatan 39, St Eriksplan

Tid

Tisdagar kl. 18.00-18.45

Antal tillfällen

5 ggr / 10 ggr

Aktuella datum

 Aktuella datum denna grupp hittar du här.

Pris

1 000 kr / 5 ggr
1 600 kr / 10 ggr

VÄRMDÖ

Värmdö Bygdegård
Skärgårdsvägen 291, Värmdö

Tid

Antal tillfällen

Datum

Aktuella datum denna grupp hittar du här.

Pris

1 000 kr / 5 ggr
1 600 kr / 10 ggr

Vill du vara med?

Vi tycker att det vore superkul om just du ville vara med och sjunga i vår barnkör!  Anmälan gör du snabbt och enkelt via vår onlinebokning. Har du varit hos oss tidigare går det bra att använda dina vanliga inloggningsuppgifter. Fyll gärna i formuläret nedan om du funderar på något eller vill ha hjälp att boka plats!

12 + 3 =