Sånglektioner

Individuella sånglektioner

sånglektionerÄr du mellan 7-18 år och vill du satsa på att utveckla din egen sångröst lite extra? Då är enskilda sånglektioner något för dig! När du tar enskilda sånglektioner hos oss på Vocal Devotion innebär det att du sjunger på egen hand tillsammans med sångpedagogen. Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just din röst och dina förutsättningar.

Under sånglektionerna jobbar vi alltid med musik som är anpassad efter just dina förutsättningar så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller ligga på en viss nivå för att sjunga hos oss.

 

Lärare

Alla lärare som undervisar på Vocal Devotion är utbildade sångpedagoger vid någon av Sveriges musikhögskolor. Vi har alla bred repertoarkännedom och har stor erfarenhet av att undervisa i sång. Läs mer om våra lärare och se bilder här. Du väljer själv om du vill sjunga på St Eriksplan, Värmdö eller online.

Pris

Individuella lektioner 30min
1 individuell lektion                550kr/lektion
8 individuella lektioner*         450kr/lektion
15 individuella lektioner*       400kr/lektion

* dessa paket bokas in löpande varje vecka, varav ett eller flera kan innebära medverkan i konsert eller workshop om eleven önskar. Lektionstillfällen som ställs in av eleven återfås ej, självklart återfås alltid lektioner som mot förmodan skulle ställas in av pedagogen.

Terminsavgiften betalas via faktura som skickas ut i början på terminen.

Intresseanmälan

info@vocaldevotion.com