Sånglektioner

Enskilda sånglektioner för dig mellan 7-18 år

sånglektionerÄr du mellan 7-18 år och vill du satsa på att utveckla din egen sångröst lite extra? Då är enskilda sånglektioner något för dig! När du tar enskilda sånglektioner hos oss på Vocal Devotion innebär att du sjunger på egen hand tillsammans med sångpedagogen. Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just din röst och dina förutsättningar. Här har du möjlighet att fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Hos oss på Vocal Devotion kan du sjunga allt från pop/rock, musikal, soul, RnB till visa och jazz. Under terminens gång finns det även möjlighet till att gå igenom mikrofonteknik tillsammans med din sångpedagog.

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några minuter för att prata om dina erfarenheter och önskemål kring sånglektionerna. Detta för att du ska få ut mesta möjliga av dina lektioner. Du får en chans att presentera dig och dina önskemål och sångpedagogen berättar kort vem hon är.  Under sånglektionerna jobbar vi alltid med musik som är anpassad efter just dina förutsättningar så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller ligga på en viss nivå för att sjunga hos oss.

Lärare

Alla lärare som undervisar på Vocal Devotion är utbildade sångpedagoger vid någon av Sveriges musikhögskolor. Vi har alla bred repertoarkännedom och har stor erfarenhet av att undervisa i sång. Läs mer om våra lärare och se bilder här.

Pris hel termin: 4 800kr

Anmälan för sånglektioner är bindande. Terminsavgiften betalas via faktura som skickas ut i början på terminen.
Fakturan skickas med E-post.

Kursinfo

Sånglektionerna är 30 min och ges varje vecka (med undantag för helgdagar & lov).
Hel Termin innebär 15 sånglektioner inkl. medverkan i konsert. Lektionstillfällen som ställs in av eleven återfås ej, dock återfås alltid sånglektioner som mot förmodan skulle ställas in av pedagogen

Intresseanmälan

info@vocaldevotion.com

www.vocaldevotion.com

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

PopKids

PopKids grundades i Piteå 2008 och blev snabbt en succé! När verksamheten flyttade till Stockholm 2009 blev det ett naturligt steg att etablera PopKids på Värmdö eftersom Caroline (verksamhetschef) växt upp på Värmdö.

Svenska Sång & Röstinstitutet

År 2007 grundades Svenska Sång & Röstinstitutet av Caroline Een. Varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: Vocal Devotion, PopKids och Soulsingers.